Profesjonalne wyposażenie gastronomii
Strona GłównaNasza OfertaInformacja dodatkowa


! PROMOCJA !

Krajalnice
Maszyny do mielenia mięsa
Piły do mięsa z kością

Ekspresy
Wyciskarki i sokowirówki
Miksery
Kruszarki do lodów

Frytkownice
Grille kontaktowe
Gyrosy
Naleśnikarki

Kuchnie gazowe i elektryczne
Płyty grillowe
Patelnie
Kotły
Taborety
Bemary
Piece konwekcyjno-parowe

Piece do pizzy
Mieszalnice do ciasta
Stoły do pizzy
Szatkownice
Maszynki do sera

Urządzenia chłodnicze

Kostkarki
Zmywarki
Lady sałatkowe
Młyny

Piece konwekcyjno-parowe z boilerem. Wykonane w całości ze stali nierdzewnej. Posiadają wszystkie zalety tradycyjnych kuchenek konwekcyjno-parowych oraz posiadają bojler, zdolny do wytwarzania dużych ilości pary. Łatwe w instalacji, praktyczne w użytkowaniu i łatwe w czyszczeniu. Dostępne są z ręcznym i cyfrowym panelem kontrolnym. Oferują wiele zalet:
  • podświetlaną komorę pieczenia,
  • kontrolę szybkości gotowania,
  • kontrolę pary,
  • Model: ACV/E10C4
    Wymiary komory: 590x503x680
    Pojemność: 10x 1/1
    Zasilanie: 400 V
    Parownik: wtrysk pary, generator pary, bojler
    Moc: 17,3 kW
    Sterowanie: Analogowe
    Oświetlenie: komora
    Waga: 155 kg

    Wysokość: 970
    Długość: 900
    Szerokość: 890

    Raveco
    Profesjonalne wyposażanie gastronomii
    [tel: 032 761-14-66 | fax: 032 761-14-66 | E-mail: raveco@raveco.pl]
    Webmaster: Webmaster