Profesjonalne wyposażenie gastronomii
Strona GłównaNasza OfertaInformacja dodatkowa


! PROMOCJA !

Krajalnice
Maszyny do mielenia mięsa
Piły do mięsa z kością

Ekspresy
Wyciskarki i sokowirówki
Miksery
Kruszarki do lodów

Frytkownice
Grille kontaktowe
Gyrosy
Naleśnikarki

Kuchnie gazowe i elektryczne
Płyty grillowe
Patelnie
Kotły
Taborety
Bemary
Piece konwekcyjno-parowe

Piece do pizzy
Mieszalnice do ciasta
Stoły do pizzy
Szatkownice
Maszynki do sera

Urządzenia chłodnicze

Kostkarki
Zmywarki
Lady sałatkowe
Młyny

Dwukomorowy elektryczny piec do pizzy. Doskonały do małej i średniej gastronomii: pizzerii, fast foodów itd. Regulacja temperatury w zakresie od 50 do 500°C. Dostępny w wersji z obudową ze stali szlachetnej model AVT i rustic model RVT(przedstawionej na zdjęciu).

Model: E 44
Wymiary komory: 610x610x140
Regulacja temperatury: 50 - 500°C
Zasilanie: 380 V
50 Hz
8,4 kW
Oświetlenie: brak
Pizza: 8x 300mm
Waga: 163 kg

Wysokość: 750
Długość: 735
Szerokość: 900

Raveco
Profesjonalne wyposażanie gastronomii
[tel: 032 761-14-66 | fax: 032 761-14-66 | E-mail: raveco@raveco.pl]
Webmaster: Webmaster