Profesjonalne wyposażenie gastronomii
Strona GłównaNasza OfertaInformacja dodatkowa


! PROMOCJA !

Krajalnice
Maszyny do mielenia mięsa
Piły do mięsa z kością

Ekspresy
Wyciskarki i sokowirówki
Miksery
Kruszarki do lodów

Frytkownice
Grille kontaktowe
Gyrosy
Naleśnikarki

Kuchnie gazowe i elektryczne
Płyty grillowe
Patelnie
Kotły
Taborety
Bemary
Piece konwekcyjno-parowe

Piece do pizzy
Mieszalnice do ciasta
Stoły do pizzy
Szatkownice
Maszynki do sera

Urządzenia chłodnicze

Kostkarki
Zmywarki
Lady sałatkowe
Młyny

Dwukomorowy elektryczny piec do pizzy. Doskonały do małej i średniej gastronomii: pizzerii, fast foodów itd. Termostat pozwala kontrolować temperaturę od 50 do 450°C. Komora do pieczenia jest w całości wykonana ze stali nierdzewnej.

Model: P 44 VX 230
Wymiary komory: 620x620x140
Regulacja temperatury: 50 - 450°C
Zasilanie: 230 V
50 Hz
8,4 kW
Oświetlenie: 2
Pizza: 8x 300mm
Waga: 205 kg

Wysokość: 765
Długość: 880
Szerokość: 895

Raveco
Profesjonalne wyposażanie gastronomii
[tel: 032 761-14-66 | fax: 032 761-14-66 | E-mail: raveco@raveco.pl]
Webmaster: Webmaster