Profesjonalne wyposażenie gastronomii
Strona GłównaNasza OfertaInformacja dodatkowa


! PROMOCJA !

Krajalnice
Maszyny do mielenia mięsa
Piły do mięsa z kością

Ekspresy
Wyciskarki i sokowirówki
Miksery
Kruszarki do lodów

Frytkownice
Grille kontaktowe
Gyrosy
Naleśnikarki

Kuchnie gazowe i elektryczne
Płyty grillowe
Patelnie
Kotły
Taborety
Bemary
Piece konwekcyjno-parowe

Piece do pizzy
Mieszalnice do ciasta
Stoły do pizzy
Szatkownice
Maszynki do sera

Urządzenia chłodnicze

Kostkarki
Zmywarki
Lady sałatkowe
Młyny


System pieca przelotowego pozwala zaoszczędzić koszty i zapewnia otrzymywanie doskonałych rezultatów. Dzięki opatentowanemu systemowi, dystrybucja gorącego powietrza jest równomierna. Zapobiega produkty przed wyschnięciem. Temperatura to 320°C. Wykonane w całości ze stali nierdzewnej. Możliwość dostosowania temperatury i szybkości przesuwania ciasta. Szybko osiągana temperatura pracy. Łatwe w czyszczeniu, boczne drzwiczki ułatwiające kontrolę wypieku. W wersji elektrycznej górne i dolne części komory pieczącej mają niezależną kontrolę zasilania.

Model: TUN-E2
Wymiary komory: 450x845x100
Przerób /h: 60 Pizz 300mm/250g
Zasilanie: 415 V
10,8 kW
Oświetlenie: 1
Waga: 190 kg

Wysokość: 1150
Długość: 1750
Szerokość: 1130

Raveco
Profesjonalne wyposażanie gastronomii
[tel: 032 761-14-66 | fax: 032 761-14-66 | E-mail: raveco@raveco.pl]
Webmaster: Webmaster